Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par neizmantoto iespēju: "Bija brīvs metiens, neko labāku nevarēju vēlēties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis par neizmantoto iespēju: "Bija brīvs metiens, neko labāku nevarēju vēlēties"
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

LETA. Kristapam Porziņģim trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā bija teicama iespēja izraut neizšķirtu pēdējās sekundēs, par nerealizēto metienu teica Latvijas basketbolists.

Porziņģis trešdien guva 29 punktus, viņa pārstāvētajai Bostonas "Celtics" komandai viesos ar rezultātu 103:106 zaudējot Filadelfijas "76ers" basketbolistiem. Sešas sekundes pirms pamatlaika beigām Porziņģis izpildīja tālmetienu, taču metiens bija par īsu un latvietim neizdevās panākt neizšķirtu.

"Apmāniju pretinieku, taču tas bija vairāk kā pustālais metiens. Izlecu pārāk augstu, ko parasti nedaru, izpildot tālmetienus. Tiklīdz kā atlaidu bumbu, sapratu, ka metiens būs par īsu. Bija brīvs metiens, neko labāku nevarēja vēlēties," preses konferencē pēc spēles teica Porziņģis.

Video: Porziņģim 29+6+3 zaudējumā pret "76ers"

Spēles plāns pret viena no spēcīgākajām konkurentēm Austrumu konferencē esot izdevies, tāpat bijušas iespējas divatā segt Džoelu Embīdu, atzina Porziņģis. "Pratām atspēlēties izbraukuma mačā pret "76ers", kas nav viegli. Varam no šīs spēles ņemt gan pozitīvo, gan negatīvo," teica basketbolists.

"Celtics" ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, tagad līdere ar sešiem panākumiem septiņos mačos ir "76ers".

     [+] [-]

, 2023-11-09 09:30, pirms pusgada
žēl

  -1 [+] [-]

, 2023-11-09 10:56, pirms pusgada
Nekas, varēja vēl vairāk plivināt pa grozu kā Dončiks vakar pie 30 reizēm.

     [+] [-]

, 2023-11-09 11:01, pirms pusgada
Protams ka bija jāmet. Nekas, iekritīs.

     [+] [-]

, 2023-11-09 13:19, pirms pusgada
rudy_Latvija rakstīja: Nekas, varēja vēl vairāk plivināt pa grozu kā Dončiks vakar pie 30 reizēm.
Tu gribi teikt, ka Porziņģim vakar bija slikta metienu precizitāte? 8/13 2p, līdz šim metienam 2/5 3p - es teiktu ļoti solīdi.

     [+] [-]

, 2023-11-09 13:28, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Tu gribi teikt, ka Porziņģim vakar bija slikta metienu precizitāte? 8/13 2p, līdz šim metienam 2/5 3p - es teiktu ļoti solīdi.
Pretēji, vajadzēja vēl mest un mest. Ja Tatumam un Braunam tur nekas nekrīt tad lai KP plivina cik grib.

     [+] [-]

, 2023-11-09 13:47, pirms pusgada
rudy_Latvija rakstīja: Pretēji, vajadzēja vēl mest un mest. Ja Tatumam un Braunam tur nekas nekrīt tad lai KP plivina cik grib.
Atceries tikai, ka viņš nav tas, kas izkārto sev metienu (lielākoties) - ja bumba līdz viņam nonāk retāk, kā pie Teituma un Brauna, tad arībūs mazāk iespēju mest +, ja neskaita iepriekšējo spēli, izskatās, ka KP starpsezonā ir krietni pielicis pie metienu izvēles un atšķirībā no Wiz, Mavs un Knicks laikiem netaisa daudz trakos, sasteigtos metienus.