Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis maču noslēdz priekšlaicīgi, ''Celtics'' izgāž otro puslaiku Orlando

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģis maču noslēdz priekšlaicīgi, ''Celtics'' izgāž otro puslaiku Orlando
Kristaps Porziņģis. Foto: Ap/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' izbraukumā izgāza ceturto ceturksni un piedzīvoja neveiksmi pret Orlando ''Magic'' – 96:113 (30:19, 26:29, 18:29, 22:36).

Kristaps Porziņģis laukumā pavadīja 22:18 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar deviņiem punktiem (2p. 3/5, 3p. 1/4, s.m. 0/1), četrām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām.

• Porziņģis trešajā ceturksnī maču noslēdza priekšlaicīgi kreisās kājas ikra muskuļa saspringuma dēļ.

Ķeltu rindās pozitīvs +/- rādītājs bija tikai Porziņģim (plus seši) un Džeilenam Braunam (plus viens), kurš uz parketa pavadīja 38:54 minūtes. Tikmēr komandas rezultatīvākajam spēlētājam Džeisonam Teitumam, spēlējot par divām sekundēm vairāk nekā Brauns, +/- rādītājs mīnus 21 – otrais sliktākais komandā.

• Potītes sastiepuma dēļ ''Celtics'' nepalīdzēja Drū Holidejs, bet ''Magic'' rindās ceļgala trauma liedza spēlēt Markellem Fulcam, bet pirksta trauma pamatcentram Vendelam Kārteram.

• Mača pirmajā puslaikā, jo sevišķi pirmajās 12 minūtēs, labāki laukumā bija ''Celtics'' basketbolisti. Pēc spēlēta ceturkšņa viesu pārsvars sasniedza 11 punktus, bet pārtraukumā ķelti varēja doties ar plus astoņi.

• Sākoties trešajai ceturtdaļai, ''Magic'' pārņēma iniciatīvu ar 17 bezatbildes punktiem dzēšot 12 punktu deficītu un izvirzoties priekšā. Džo Mazullas padotie prata vēl reizi atgūt vadībā, taču pēc trešās ceturtdaļas jau neliels pārsvars piederēja mājiniekiem.

• Noslēdzošās 12 minūtes ''Magic'' sāka ar vēl vienu izrāvienu, šoreiz gūstot desmit bezatbildes punktus. ''Celtics'' īpaši pretinieku pozīcijas apdraudēt vairs nespēja un piedzīvoja ceturto zaudējumu šajā sezonā.

• Ar bilanci 12-4 ''Celtics'' ir pirmie Austrumos, bet ''Magic'' ar bilanci 11-5 min uz papēžiem, ieņemot otro vietu Austrumu konferencē.

• Spilgtāko spēli sezonā aizvadīja Morics Vāgners. Pasaules kausa ieguvējs izcēlās ar 23 punktiem, bet viņa jaunākajam brālim Francam 17 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Paulo Bankero pievienoja 23 punktus, septiņas bumbas zem groziem un piecas piespēles.

• ''Celtics'' komandā Džeisons Teitums sakrāja 26 punktus, savukārt 18 punkti Džeilena Brauna rēķinā. Deriks Vaits atzīmējās ar 16 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un četrām piespēlēm.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-25 00:06, pirms pusgada
Bostona izskatījās kā amatieri!

  -1 [+] [-]

, 2023-11-25 00:08, pirms pusgada
lol

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 00:08, pirms pusgada
bostonas seltiksam kauns ka atkal var tadu punktu parsvaru izset un pakast uzvaru

  +7 [+] [-]

, 2023-11-25 00:08, pirms pusgada
Riktīgi noderīga spēle ķeltiem. Jāsaprot, ka Play-Off kārtā prevalēs tieši šāds basketbols. Protams, nekrita, negāja spēle un tā, kamēr Orlando viss gāja no rokas, bet pašiem ir jākļūst mentāli stiprākiem, ja vēlaties izcīnīt kausu. Cerēsim, ka Kristapam tās ir tikai īslaicīgas komplikācijas.
Viss būs labi.

  +7 [+] [-]

, 2023-11-25 00:09, pirms pusgada
Grūti atcerēties drausmīgāku spēli no pēdējām sezonām.
Jau pirms spēles teicu,ka agrās spēles var būt drausmīgas,bet nu šī bija citā līmenī.
Cerams KP tikai sasitums un nav calf strain.Nu principā vajadzētu būt sasitumam,jo Bitadze tomēr aizķēra muskuli lecot garām un pats neko nesavilka.

JB pēc tik labas pēdējās spēles tieši piespēlēšanas ziņā pilnīga katastrofa.Piespēlēt vispār negribēja un reāli ignorēja visus ar JT priekšgalā.

  +4 [+] [-]

, 2023-11-25 00:09, pirms pusgada
Drausmīga spēle Bostonai!😜
Ķeltiem ļoti pietrūka Holidejs, un KP šīs spēles 2/2.
Tas ir viss ko var uzrakstīt par šo spēli.
P.S. Lai KP laba veselība, un nākamajā spēlē atkal ierindā.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 00:10, pirms pusgada
Pat Vašingtonai ar Kristapu neatceros tik drausmīgu spēli.
Un vēl neatceros nevienu labu Kristapa agro spēli. Nereti viņš vispār uz tām ir bijis traumēts, bet ja spēlē, tad nekas spīdošs nesanāk.
Cerams, trauma nekas nopietns.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 00:19, pirms pusgada
hmm, ir izredzes turpināt in season tournament?
kaut gan, ar tām bīstami slidenajām jaunajām grīdām varbūt arī labāk nevajag...

  +2 [+] [-]

, 2023-11-25 00:37, pirms pusgada
eziitis rakstīja: Pat Vašingtonai ar Kristapu neatceros tik drausmīgu spēli.
Un vēl neatceros nevienu labu Kristapa agro spēli. Nereti viņš vispār uz tām ir bijis traumēts, bet ja spēlē, tad nekas spīdošs nesanāk.
Cerams, trauma nekas nopietns.
Piekrītu! Parasti gaidu, bet labi, ja divas pa šo Kristapa NBA laiku esmu sagaidījis, pārsvarā tādas kā šī! Un es esmu no tiem, kas tam seko un skatos regulāri!

     [+] [-]

, 2023-11-25 00:53, pirms pusgada
Un šitie skaitās pretendenti uz NBA titulu..proti ,Celtics!?Butaforija no komandas spēles.Neredz arī rezerves,kur varētu pielikt..Brauns laikam kādas narkotikas bija sadzēries..tik greizi sen nebija redzēts kāds NBA vecis metot!Bet nu var jau būt,ka uz play off kas pamainās,un šī bija sliktākā Bostonas spēle sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 01:42, pirms pusgada
ervinss rakstīja: Un šitie skaitās pretendenti uz NBA titulu..proti ,Celtics!?Butaforija no komandas spēles.Neredz arī rezerves,kur varētu pielikt..Brauns laikam kādas narkotikas bija sadzēries..tik greizi sen nebija redzēts kāds NBA vecis metot!Bet nu var jau būt,ka uz play off kas pamainās,un šī bija sliktākā Bostonas spēle sezonā.
tas ka ir favorīti nenozīmē ka ir liela iespēja dabūt, nba tomēr ir 30 komandas. Celtics prognozēja 20% iespēju dabūt titulu pirms sezonas

  +2 [+] [-]

, 2023-11-25 03:33, pirms pusgada
ervinss rakstīja: Un šitie skaitās pretendenti uz NBA titulu..proti ,Celtics!?Butaforija no komandas spēles.Neredz arī rezerves,kur varētu pielikt..Brauns laikam kādas narkotikas bija sadzēries..tik greizi sen nebija redzēts kāds NBA vecis metot!Bet nu var jau būt,ka uz play off kas pamainās,un šī bija sliktākā Bostonas spēle sezonā.
nu tad beidzot...izsaki lūdzu līdzjūtību sakarā ar tavu tēvu, bimbambola,un leonarda dravnieka priekšlaicīgo aiziešanu kas mums vēl joprojām ir sirdī esošajam esportam! vēlējos,sauli vēl sveikt...

  +3 [+] [-]

, 2023-11-25 07:01, pirms pusgada
Magic izskatas loti labi saja sezona,tur nebrinos ka sie augstu tiks play off un parsteigs ne vienu vien.Paradija Celtic ka jaspele aizsardziba un komandas spele kopuma.Ta Teituma un Brauna individuala lausanas uz grozu ar bumbas pazaudesanu un "zilo" trinu zharisana riktigi besi.Divi parmaksati ezeli uz laukuma.Ka siem uzliek kartigu aizsardzibu ta viss.Un treneris ar pat neko nemaina taktiski.KP melnais vakars,bet nu sedza ar vinu ta pa nopietno

  +2 [+] [-]

, 2023-11-25 07:39, pirms pusgada
Viss būs kārtībā! Gadās arī tā.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 08:20, pirms pusgada
Kad basketbola kļūst par daudz - tad tas paliek par sliktu basketbolu .

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 08:34, pirms pusgada
Pagaidām izskatās, ka te nekāds čempionu tituls nespīd, Brauns tiešām ir apmaksātākais spēlētājs līgā?

     [+] [-]

, 2023-11-25 09:08, pirms pusgada
Visas Porziņģa epizodes: https://youtu.be/rC6dVmXVEvg?si=s3P...
Porziņģa Highlights: https://youtu.be/tc-NxCypayM?si=1Xi...

     [+] [-]

, 2023-11-25 09:10, pirms pusgada
Pirmais pusla8iks bija normāls. Otrajā Magic labi nosedza aizsardzībā. Pietrūka Kristapa un Holideja. Teitumam vispār formas kritums. Truļu procents 24. Nevar NBA vinnēt ar tik vāju precizitāti. Individuāli švaki, komandas spēle drausmīga.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-25 09:11, pirms pusgada
Kas par vaimanām.. Jau pirms sezonas bija runāts - KP šajā BOS modelī varētu būt atslēgas spēlētājs un otrais puslaiks tieši to arī parādija. KP laukumā - viss notiek. Kā pazuda no spēles, viss bija galā. Tas darbs ko KP izdara aizsardzībā ir milzīgs, tāpat uzbrukumā liekot blociņu ļoti atbrīvo rokas pārējiem. Ne Kornets, ne Horfords nespēj dot tik lielu ietekmi spēlē. Tas gan trenera uzdevums, zinot ka KP ik pa mirklim izlaidīs spēles un ir jābūt arī citam risinājumam, ja neskaita JT un Brūnā individuālos centienus

     [+] [-]

, 2023-11-25 09:26, pirms pusgada
Riko rakstīja: Bostona izskatījās kā amatieri!
Tie kas uzspēlē pa vakariem sava prieka pēc.

     [+] [-]

, 2023-11-25 09:48, pirms pusgada
Agrā spēle izbraukumā ar piestampātiem tītariem vēderā. Šādas spēles gadās. Kā KP nebija laukumā tā sākās problēmas. Tas ka KP laukumā bija visu 1.cet. bija dīvaini un bìstami. Jāprasa trennerim atbildība. Arī par komandas spēli. Tagad liekās ka vajadzēja Udoku atstāt trennera amatā. Jo šitiem vajag agresīvu un prasīgu trenneri, lai savāktos un spēlētu normālu basketbolu. Bez Holideja un KP nav variantu pret tādām komandām kā ORL, kurai izskatās būs izlaušanās sezona.

     [+] [-]

, 2023-11-25 10:23, pirms pusgada
Bija jau epizodes,kur Džeilens laužas uz grozu un bumbulējas,bet KP stāv netālu un brīvs nesagaida piespēli. Atsita tos laikus,kad līdzīgi ar Dončiču,kaut kur redzētas epizodes . Bet nebūs NBA nekad,kad tur spēlēs Eiropas basi un tas ir saprotams,lai kā arī negribētos. KP piespēle Džeilenam arī vnk. konfekte !
Gribētos cerēt,ka KP būs ātri atpakaļ uz strīpas,taču ir iepriekšējā pieredze..

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 10:45, pirms pusgada
Šindleru Jēkabs rakstīja: Riktīgi noderīga spēle ķeltiem. Jāsaprot, ka Play-Off kārtā prevalēs tieši šāds basketbols. Protams, nekrita, negāja spēle un tā, kamēr Orlando viss gāja no rokas, bet pašiem ir jākļūst mentāli stiprākiem, ja vēlaties izcīnīt kausu. Cerēsim, ka Kristapam tās ir tikai īslaicīgas komplikācijas.
Viss būs labi.
Es sākšu dziedāt laikam līdzi tiem Bostonas faniem, kas grib Mozullu ratā triekt... nu kā var nepaņemt minūti pie padsmit nulle izrāviena? Bet varbūt saprata, ka te nebūs šodien bez KP un Holideja un gribējā atrāk mājās!?

     [+] [-]

, 2023-11-25 11:51, pirms pusgada
Nav ko stresot , būs kritumi sezonā un neviens vien . Kāds bij cerējis , ka tagad ar KP Bostonai zaudējumu ailītē būs 0 . Naivie .
Galvenais , VESELĪBU KP !!!!

     [+] [-]

, 2023-11-25 12:05, pirms pusgada
Magic šobrīd ir uz pamatīga pacēluma, viņiem pirms šīs spēles bija 5 uzvaras pēc kārtas, tagad sestā... bet vienalga šādam otrajam puslaikam nav attaisnojuma