Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pēc vienas spēles izlaišanas atgriezīsies ''Celtics'' sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis pēc vienas spēles izlaišanas atgriezīsies ''Celtics'' sastāvā
Kristaps Porziņģis. Foto: Boston Celtics

Bostonas ''Celtics'' paziņojusi, ka šīs nakts spēlē (5:00 pēc Latvijas laika) pret Sakramento ''Kings'' kluba rindās atgriezīsies Kristaps Porziņģis, kurš izlaida iepriekšējo maču pret Goldensteitas ''Warriors''. Potītes dēļ nespēlēs Džeisons Teitums, tāpat cīņu izlaidīs Els Horfords un Lūks Kornē.

Pēc vienas spēles izlaišanas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Bostonas ''Celtics'' sastāvā atgriezīsies Kristaps Porziņģis. Viņš taupības nolūkos saistībā ar iepriekš gūto ikra muskuļa savainojumu izlaida spēli pret Goldensteitas ''Warriors'', kurā ''Celtics'' zaudēja.

Naktī uz ceturtdienu 5:00 pēc Latvijas laika klubs turpinās izbraukuma sēriju Kalifornijā ar maču pret Sakramento ''Kings''. Pagaidām visi sezonas seši zaudējumi piedzīvoti tieši viesos. Ja Porziņģis sastāvā atgriezīsies, tad potītes sastiepuma dēļ maču izlaidīs viens no kluba līderiem Džeisons Teitums. Tāpat nespēlēs Els Horfords un Lūks Kornē.

Porziņģis spēlējis 19 mačos, kuros vidēji guvis 18.9 punktus, izcīnījis 6.8 atlēkušās bumbas, atdevis 1.7 rezultatīvās piespēles un bloķējis 1.6 pretinieku metienus.

Komandas aizvadīs pirmo savstarpējo spēli sezonā. Pēdējo reizi ''Celtics'' zaudējusi ''Kings'' 2021. gada 20. martā ar 96:107. Šīs nakts pretiniece, kuras rindās spēlē lietuvietis Domants Sabonis, seoznu sākusi ar 16 uzvarām 25 spēlēs un trim panākumiem pēc kārtas pēdējos mačos.

Pēc šīs nakts spēles nākamo maču ''Celtics'' aizvadīs 23. decembrī, kad agrajā spēlē viesosies pie Losandželosas ''Clippers''.

     [+] [-]

, 2023-12-21 00:05, pirms 5 mēnešiem
Pēc pašlaik spēles Celtics neizskatās tā,kad komanda varētu pirmā gada jau izcīnīt čempionu titulu, bet laiks radīs Play-off

     [+] [-]

, 2023-12-21 01:53, pirms 5 mēnešiem
Kornē? Tāda spēlētāja nav Celtics komandā. Ir Kornets. Bet nu šaubos, ka tik pieredzējis žurnālists šādi kļūdītos.

     [+] [-]

, 2023-12-21 07:06, pirms 5 mēnešiem
visvaldis_niedra_662212 rakstīja: Kornē? Tāda spēlētāja nav Celtics komandā. Ir Kornets. Bet nu šaubos, ka tik pieredzējis žurnālists šādi kļūdītos.
Ja būtu kanādietis vai francūzis, tad būtu Kornē, tomēr jeņķis. Tad Toms vai amerikāņu komentētāji kļūdās? Man liekas, ka daži pārlieku nevajadzīgi pārcenšās ar tiem uzvārdiem...

     [+] [-]

, 2023-12-21 07:11, pirms 5 mēnešiem
KP atņēma Kingiem kroni trešajā ceturdaļā un abās laukuma pusēs dominēja ar visu potīti